Menu Show main menu
Back to top

Muntentickets

muntentuinfeest

Naast het feit dat je gewoon entree-tickets voor de vrijdag, zaterdag, combi, voertuig camping & camping kunt kopen in de voorverkoop kun je net als vorig jaar ook munten-tickets kopen in de voorverkoop. Na het bestellen van een muntenticket krijg je per mail een e-ticket dat 20 consumptiemunten waard is. Tijdens Nirwana Tuinfeest kun je dit e-ticket bij de bonnenverkoop laten scannen en krijg je je 20 consumptiemunten waarmee je een lekker drankje kunt kopen of wat lekkers kunt gaan eten.

Het voordeel van het kopen van een muntenticket in de voorverkoop is dat de prijs voor een muntje € 2,20 is en de prijs van een muntje op het festivalterrein is € 2,30. Mocht je nog enkele munten over hebben dan kun je ten allen tijde je munten ook nog inwisselen.

Voor de 20 munten in de voorverkoop betaal je € 44,00. Hier komen verder geen kosten meer bij. Dus ook als je al een entree-ticket gekocht hebt, is het interessant om deze munten in de voorverkoop te kopen. De consumptiemunten zijn het hele weekend geldig.

BELANGRIJK: Een muntenticket geeft nog geen toegang tot het festivalterrein. Hiervoor dien je een entree-ticket voor de betreffende dag te kopen.

Koop hier je tickets

Reageren: