Menu Show main menu
Back to top

consumptiemunten

Vorig jaar zijn we begonnen met het verkopen van consumptiemunten in de voorverkoop. Na het grote succes van vorig jaar zijn ook dit jaar de consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief in de voorverkoop verkrijgbaar.

Waar een munt op het veld € 2,30 zal gaan kosten, betaal je in de voorverkoop € 2,20 voor een consumptiemunt. Je kunt per 20 munten bestellen en bij elke 20 munten krijg je een e-ticket. Dit unieke e-ticket kun je vervolgens bij de muntenverkoop op het veld laten scannen en dan ontvang je je munten. Een e-ticket is maar 1 keer te scannen het gehele weekend. Met de consumptiemunten kun je eten en drinken bestellen.

Naast het financiële voordeel dat je hebt, hoef je dus ook niet veel cash mee te nemen en we weten van vorig jaar dat je nauwelijks in de rij staat bij de muntenverkoop.

Het is tot donderdag 17 augustus 2017 om 23.59 uur mogelijk om consumptiemunten in de voorverkoop te kopen. De consumptiemunten zijn alleen dit jaar geldig. Mocht je nu bonnen over hebben tijdens het festival dan kun je ze bij de muntenverkoop inleveren en ontvang je € 2,00 per munt terug.

Koop hier je consumptiemunten

Reageren: